Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

10.8.2015. Huomenta Suomessa valmistettiin Myllyn Parhaan Arjan kanssa suussa sulavaa mustikkapiirakkaa.

piirakkavuoallinen, halkaisija 26-28 cm

  • 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, makea (380 g)

Täyte

  • 1 dl lemon curdia eli sitruunatahnaa
  • 4-5 dl mustikoita (250 g)
  • 2 dl kookosmaidon kermaosaa
  • 2 munaa
  • 1-3 rkl sokeria
  • 1 dl kookoshiutaleita

Valmistusohje

Levitä sulanut pakastetaikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjalle sitruunatahnakerros ja sen päälle mustikat (pakastemustikat jäisinä). Kookoskermaksi sopii 4 dl:n kookosmaitotölkin yläreunan paksumpi kookoskermaosa, lusikoi se käyttöön tai osta erikseen kookoskermaa. Sekoita kermaan munat, vähän sokeria ja kookoshiutaleet. Kaada seos mustikoiden päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 min.

Vinkki: mikäli haluat enempi hapokkuutta piirakkaan, lisää hieman musta- tai valkoherukoita. Onnistuu myös puolukoilla.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.