- Jaa jogurtti neljään annoskulhoon. Makeuta halutessasi hunajalla.
- Paahda pannulla kaurahiutaleita ja fariinisokeria, kunnes kaurahiutaleet saavat väriä ja rapeutta ja fariinisokeri sekoittuu kaurahiutaleisiin.
- Jaa seos jogurtin päälle annoskulhoihin ja ripottele mustikat päälle.
Resepti: Anu Heinaro

Makuja
Mustikkaherkku

Julkaistu 10.01.2025 15:19
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro valmisti mustikkaherkkua Huomenta Suomessa.
- Annosmäärä: 4–6 annosta
Ainekset
- 600g Kreikkalaista vähärasvaista jogurttia (tai muuta jogurttia)
- 1,5 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl fariinisokeria
- 1,5 dl mustikoita
- (hunajaa)
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Mustikka- 10.1.15:19
- 11.07.202412:54
- 05.07.202414:37
- 20.02.202010:46
- 09.11.201711:10