Muruiset kauraruudut
Julkaistu
Nämä ovat suorastaan lapsellisen helppoja leipoa - ja ihanan maukkaita napostella.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
n. 20 palaan
- 4 ½ dl pikakaurahiutaleita
- 125 g voisulaa
- 1 ½ dl kidesokeria
- 1 kananmuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kauraryynit, voi ja sokeri kulhossa. Lisää muna, sekoita.
2. Levitä taikina leivinpaperille pellille.
3. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Leikkaa levy ruuduiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan