Muruiset kauraruudut
Julkaistu
Nämä ovat suorastaan lapsellisen helppoja leipoa - ja ihanan maukkaita napostella.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
n. 20 palaan
- 4 ½ dl pikakaurahiutaleita
- 125 g voisulaa
- 1 ½ dl kidesokeria
- 1 kananmuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kauraryynit, voi ja sokeri kulhossa. Lisää muna, sekoita.
2. Levitä taikina leivinpaperille pellille.
3. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Leikkaa levy ruuduiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike