Mintulla maustetut, täytetyt paprikat
Helppo ateria, joka ei lisukkeita kaipaa.
Neljälle
- 4 isoa paprikaa
- 300 g jauhelihaa, sika-nauta tai lammas
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl murustettua minttua
- 2 rkl korppujauhoja sekoitettuna 1 dl vettä
- juustoraastetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita jauheliha ja kaikki ainekset paitsi juustoraaste.
3. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan ja täytä jauhelihaseoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa