Mausteinen kakku
Julkaistu
Tämä on pehmeä ja jouluinen kakku rusinoilla ja kahvilla. Kakku, jossa on paljon makua.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 kakkuun
- 150 g margariinia
- 2 ½ dl kidesokeria
- 3 kananmunaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 2 tl neilikoita
- 200 g kivettömiä rusinoita
- 1 ½ dl vahvaa kahvia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita voi ja sokeri valkoiseksi, lisää munat yksi kerrallaan.
2. Yhdistä kuivat ainekset ja lisää taikinaan vuorotellen kahvin kanssa.
3. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paista uunin alatasolla n. 1 tunti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan