MasterChef: Viherpasta – Petra S:n resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 140 g 00-jauhoa
- 140 g vehnäjauhoa
- 4 keltuaista, 1 kokonainen kananmuna
- 200 g tankoparsaa
- ½ iso sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 minifenkolia
- 100 g parmesania
- ½ sitruunan kuori ja mehu
- mausteet maun mukaan
Valmistusohje
Sekoita jauhot ja munat. Laita pastataikina kelmuun lepäämään.
Valmistele viherkastikkeen ainekset. Kuullota ainekset pannulla öljyssä ja voissa.
Mausta suolalla. Soseuta blenderissä kaikki viherkastikkeen ainekset soseeksi.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Laita vähän pastan keitinvettä ja pasta vihersoseen sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta