MasterChef: Viherpasta – Petra S:n resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 140 g 00-jauhoa
- 140 g vehnäjauhoa
- 4 keltuaista, 1 kokonainen kananmuna
- 200 g tankoparsaa
- ½ iso sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 minifenkolia
- 100 g parmesania
- ½ sitruunan kuori ja mehu
- mausteet maun mukaan
Valmistusohje
Sekoita jauhot ja munat. Laita pastataikina kelmuun lepäämään.
Valmistele viherkastikkeen ainekset. Kuullota ainekset pannulla öljyssä ja voissa.
Mausta suolalla. Soseuta blenderissä kaikki viherkastikkeen ainekset soseeksi.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Laita vähän pastan keitinvettä ja pasta vihersoseen sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka