MasterChef: Viherpasta – Petra S:n resepti

mc_eps4_annos_petra_s_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 140 g 00-jauhoa
  • 140 g vehnäjauhoa
  • 4 keltuaista, 1 kokonainen kananmuna
  • 200 g tankoparsaa
  • ½ iso sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 minifenkolia
  • 100 g parmesania
  • ½ sitruunan kuori ja mehu
  • mausteet maun mukaan

Valmistusohje

Sekoita jauhot ja munat. Laita pastataikina kelmuun lepäämään.

Valmistele viherkastikkeen ainekset. Kuullota ainekset pannulla öljyssä ja voissa.

Mausta suolalla. Soseuta blenderissä kaikki viherkastikkeen ainekset soseeksi.

Keitä pasta suolatussa vedessä. Laita vähän pastan keitinvettä ja pasta vihersoseen sekaan.


Parhaat ruokaohjelmat