Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Vadelma-vaahterasiirappi-pannacotta, Ressun resepti

Julkaistu 03.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulujakson resepti.

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 3 rkl sokeria
  • rosmariinioksa
  • vaniljasokeria sen verran, että maistuu vanilja ennen viileään laittoa
  • 2 liivatelehtä
  • vadelmia vaahterasiirapissa
  • pipari hienonnettu muruiksi
  • limeä

Valmistusohje

Keitä kuohukerma, maito, sokeri ja vaniljasokeri muutaman minuutin ajan. Laita mukaan rosmariininoksa. Siivilöi se pois keittämisen jälkeen. Anna jäähtyä hetki.  Sekoita joukkoon ranskankerma ja tsekkaa, että vaniljaa on riittävästi.

Laita seos lasiin tai johonkin mieleiseesi astiaan.

Anna jäähtyä jääkaapissa mielellään yön yli. Ennen tarjoilua ripottele piparin murusia pinnalle ja laita vadelmat ja siirappiseosta antamaan makua. Vielä muutama tippa limeä päälle ja voilà.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Suolle eksyneen mummon muisto -piirakka, Timon reseptiMasterChef: Raikas joulukiisseli, Joonan reseptiMasterChef: Granny Smith omenaa ja hasselpähkinää – Pietarin reseptiMasterChef: Mansikkapiirakka – Ollin reseptiMasterChef: Romanoffin Mansikat – Marinan reseptiMasterChef: Minttujäätelöä ja sitruunamelissa-kakkua – Petra S:n resepti
MasterChef-reseptitMasterChefJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti