Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Klassinen tartar– Tiian resepti

Julkaistu 22.02.2022 20:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • n. 80 g naudan paistia
  • n. 0,5 tl suolaa ja pippuria, maistamalla maut kuntoon
  • 2 rkl öljyä
  • puolikas punasipuli
  • 1 rkl kapriksia
  • 0,5 tl sinapinsiemeniä
  • 2 rkl valkoviinietikka
  • 0,5 dl öljyä
  • 0,5 rkl ruokosokeria
  • parmesania

Valmistusohje

Leikkaa liha veitselle pieneksi. Liha saa kuitenkin jäädä rustiikkiseksi.

Mausta liha suolalla, pippurilla ja laita pieni määrä öljyä jotta liha kiiltää, jätä maustumaan

Pilko punasipuli aivan pieneksi laita kulhoon, lisää kaprikset, sinapinsiemenet, suolaa, pippuria, valkoviinietikkaa, ruokosokeria ja öljy

Aseta liha lautaselle ja tee kolo keltuaista varten. Erottele keltuainen ja aseta lihan päälle.

Sivuun vesikrassi siihen päälle vinegretti ja parmesan

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kanaa ja porkkanaa suolapedillä – Teemu V:n reseptiMasterChef: Tartarpihvi – Santun reseptiMasterChef: Klassinen ulkofile tartar – Joonaksen reseptiMasterChef: Tartarpihvi – Ellan reseptiMasterChef: Tartar – Petra V:n reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti