Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mascarpone-marjatorttu ilman uunia

Tämä marjapiirakka valmistuu ilman uunia!
Tämä marjapiirakka valmistuu ilman uunia!MTV
Julkaistu 03.08.2024 07:30

MTV LIFESTYLE

Teresa Välimäki valmisti mascarpone-marjatortun Huomenta Suomessa 3. elokuuta. Nappaa resepti!

  • Annosmäärä: 6–8

Ainekset

    Keksipohja

    • 200 g digestivekeksejä
    • 75 g sulatettua voita

    Täyte

    • 250 g mascarpone-tuorejuustoa
    • 2 dl vispikermaa
    • 3 rkl tomusokeria
    • 2 tl vaniljasokeria
    • 2 tl sitruunan raastettua kuorta
    • 1,5 dl valmista kinuskikastiketta

    Pinnalle

    • 400 g tuoreita puutarha- tai metsämarjoja
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl hunajaa
    • ripaus kardemummaa
    • 0,5 dl valmista kinuskikastiketta
    • syötäviä kukkia

    Valmistusohje

    1. Murskaa keksit tasaiseksi jauhelmaksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt voisula. Painele seos piirakka- tai torttuvuoan pohjalle ja reunoille. Nosta keksipohja jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.

    2. Sekoita kulhossa mascarpone ja vispikerma varovasti tasaiseksi seokseksi. Lisää sokerit ja raastettu sitruunan kuori. Vaahdota seos sähkövatkaimella keskinopeudella paksuhkoksi vaahdoksi.

    3. Puhdista marjat. Mittaa pieneen kulhoon sitruunamehu, hunaja ja kardemumma. Kuumenna mikrossa 20 sekuntia. Kääntele seos marjojen joukkoon.

    4. Ota torttupohja jääkaapista.

    5. Levitä pohjalle kinuskikastike ja lusikoi päälle mascarponetäyte ja pinnalle marjaseos.   

    6. Viimeistele pinta kinuskikastikkeella ja syötävillä kukilla.

    Lisää aiheesta:

    Kesänraikas vadelmavaahtotorttuVadelmamisuPakastettu ranskankermatorttuMinileivokset kevyellä mustikkamoussellaMansikkatäytekakkuKinuskikakku
    TorttuMarjatJälkiruoatMakeat leivonnaiset

    Tuoreimmat aiheesta

    Torttu
    • 7.11.08:23
      Joulu

      Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

    • 03.08.202407:30
      Marjat

      Mascarpone-marjatorttu ilman uunia

    • 06.12.201816:45
      Hellapoliisi

      Hellapoliisin Nutella-vaahtokarkkitortut

    • 02.12.201511:40
      kaupalliset

      Gluteenittomat joulutortut

    • 18.02.201300:00
      Runebergintortut

      Runebergin tortut kevyemmin