Marjat marinaadissa
Julkaistu
Marinoitu marjasalaatti on helppo mutta juhlava jälkiruoka. Koristele salaatti lopuksi kirjomintulla ja kukilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- mansikoita
- vadelmia
- herukoita
Sokeriliemi
- vaniljatanko
- kanelitanko
- sitruunan kuorta
- sokeria
- tähtianis
- vettä
Päälle
- 2 dl kuohukermaa
- 2–3 tl hunajaa
- kirjominttua
- koristekukkia
Valmistusohje
mansikoita
Keitä sitruunankuoren palaa, sokeria, tähtianista sekä vanilja- ja kanelitankoa vedessä noin 15–20 min. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon 2–3 reilua teelusikallista hunajaa.
Sekoita marjojen joukkoon hiukan sokerilientä ja kaada kippoon esille.
Asettele marjojen päälle hunajaista kermavaahtoa ja koristele kirjomintulla ja kukilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan