Marjat marinaadissa
Julkaistu
Marinoitu marjasalaatti on helppo mutta juhlava jälkiruoka. Koristele salaatti lopuksi kirjomintulla ja kukilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- mansikoita
- vadelmia
- herukoita
Sokeriliemi
- vaniljatanko
- kanelitanko
- sitruunan kuorta
- sokeria
- tähtianis
- vettä
Päälle
- 2 dl kuohukermaa
- 2–3 tl hunajaa
- kirjominttua
- koristekukkia
Valmistusohje
mansikoita
Keitä sitruunankuoren palaa, sokeria, tähtianista sekä vanilja- ja kanelitankoa vedessä noin 15–20 min. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon 2–3 reilua teelusikallista hunajaa.
Sekoita marjojen joukkoon hiukan sokerilientä ja kaada kippoon esille.
Asettele marjojen päälle hunajaista kermavaahtoa ja koristele kirjomintulla ja kukilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta