Marja-melonitorttu
Raskaan grilliaterian kruunaa raikas ja kevyt jälkiruoka, joka valmistuu alta aika yksikön.
Tarvitset (4-6 annosta)
- n. 3 cm paksu viipale vesimelonia
- 2 dl vispikermaa
- 1 dl paksua maustamatonta jogurttia
- 2 rkl sokeria
- 0,5 l mansikoita (tai muita marjoja)
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Nosta meloniviipale vadille. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele joukkoon jogurtti ja sokeri. Levitä seos meloniviipaleen päälle. Puhdista ja paloittele mansikat ja lisää ne vaahdon pinnalle. Koristele vielä tuoreella mintulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan