Mango-juustotorttu

Viikonlopun aloittaa valloittava juustotorttu mangon makuisena. Jos etsit helppoa leivottavaa vieraille tai jälkiruoaksi, nappaa tämä ohje talteen.

Ainekset

  • 1 pkt valmista kaura-murotaikinaa
  • 150 g tuorejuustoa
  • 2 dl mangososetta
  • 3 liivatelehteä

Melba

  • 100 g mansikoita
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose. Tarkista maku ja lisää sokeria jos se on tarpeen.

Sulata liotetut liivatteet ja kaada hiukan jäähtyneenä, koko ajan sekoittaen juustomassan päälle.

Murskaa mansikat sileäksi kastikkeeksi ja makeuta sokerilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!