Mango-juustotorttu
Viikonlopun aloittaa valloittava juustotorttu mangon makuisena. Jos etsit helppoa leivottavaa vieraille tai jälkiruoaksi, nappaa tämä ohje talteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 pkt valmista kaura-murotaikinaa
- 150 g tuorejuustoa
- 2 dl mangososetta
- 3 liivatelehteä
Melba
- 100 g mansikoita
- 2 rkl sokeria
Valmistusohje
Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose. Tarkista maku ja lisää sokeria jos se on tarpeen.
Sulata liotetut liivatteet ja kaada hiukan jäähtyneenä, koko ajan sekoittaen juustomassan päälle.
Murskaa mansikat sileäksi kastikkeeksi ja makeuta sokerilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka