Mango-inkivääri-kesäkannu

Makujenaamukesäkannu
MTV

Kesän raikkain ja herkullisin juoma koristellaan tuoreilla marjoilla ja mintulla.

6-8 annosta

  • 1 pieni kurkku ohuina viipaleina
  • 1 limetti viipaleina ja 2 mehu
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 prk mangososetta
  • 2 tlk inkivääriolutta
  • jäitä
  • kivennäisvettä
  • pensasmustikoita ja vadelmia
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Laita kannuun kurkku- ja limettiviipaleet. Lisää hunaja ja mangosose. Kaada päälle inkiväärioluet. Lisää jäät ja täytä kannu kivennäisvedellä. Koristele pensasmustikoilla ja tuoreella mintulla.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja