Maija Silvennoisen valmistamat peruna-yrttivohvelit valmistuvat luomuaineksista. Tällä reseptillä valmistat kahdeksan kappaletta herkullisia vohveleita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 3 luomumunaa
- 2 dl luomumaitoa
- 1 dl vehnäjauhoja, luomu
- 0,5 dl grahamjauhoja, luomu
- 0,5 dl öljyä
- 2 dl perunasosetta
- 0,5 tl suolaa
- 4 rkl hienonnettua ruohosipulia, lipstikkaa tai muita yrttejä
Valmistusohje
Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!