Luomuiset peruna-yrttivohvelit

Maija Silvennoisen valmistamat peruna-yrttivohvelit valmistuvat luomuaineksista. Tällä reseptillä valmistat kahdeksan kappaletta herkullisia vohveleita.

Ainekset

  • 3 luomumunaa
  • 2 dl luomumaitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja, luomu
  • 0,5 dl grahamjauhoja, luomu
  • 0,5 dl öljyä
  • 2 dl perunasosetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia, lipstikkaa tai muita yrttejä

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.