Luomuiset peruna-yrttivohvelit

Maija Silvennoisen valmistamat peruna-yrttivohvelit valmistuvat luomuaineksista. Tällä reseptillä valmistat kahdeksan kappaletta herkullisia vohveleita.

Ainekset

  • 3 luomumunaa
  • 2 dl luomumaitoa
  • 1 dl vehnäjauhoja, luomu
  • 0,5 dl grahamjauhoja, luomu
  • 0,5 dl öljyä
  • 2 dl perunasosetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 rkl hienonnettua ruohosipulia, lipstikkaa tai muita yrttejä

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut raaka-aineet. Anna taikinan turvota 15 minuuttia ja paista vohveliraudalla vohveleita. Koska taikinassa on rasvaa, tarvitset vain ensimmäisen vohvelin paistamiseen lisärasvaa. Voit paistaa taikinasta myös lettuja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja