Mainos

Lettutaikina

Talvilomalla herkutellaan suolaisia ja makeita lettuja! Tee ensin taikina turpoamaan ja valmista sen jälkeen täyte. Tästä taikinasta voit paistaa joko pieniä lettuja tai isompia räiskäleitä. Täytä letut valmiiksi tai tarjoa täyte erikseen.

4:lle

  • 5 dl maitoa tai ½ maitoa ja ½ piimää
  • 1 ½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 1 dl ohrajauhoja
  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl pullomargariinia tai öljyä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Mittaa jauhot ja neste kulhoon ja vatkaa hyvin sekaisin. Lisää munat sekä suola ja rasva ja anna turvota puolisen tuntia tai pidempään. Paista letut tai räiskäleet lettu- tai paistinpannulla tai kesällä muurinpohjapannulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!