Kylmä kirsikkakeitto
Hedelmäkeitto on loistava jälkiruoka, sekä kevyt että virkistävä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l happamia kirsikoita
- 1 ½ l vettä
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 kanelitanko
- ½ vaniljatanko
- 1 ½ rkl perunajauhoja
- mantelilastuja
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Poista kirsikoista kivet ja keitä ne pehmeiksi veden, kanelin ja halkaistun vaniljatangon kera.
2. Poimi vaniljatanko liemestä ja raaputa siemenet keittoon. Poimi kanelitanko kattilasta. Suurusta keitto perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut vesitilkkaan.
3. Laita keitto kylmään. Tarjoile kevyesti paahdettujen mantelilastujen ja jäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti