Kylmä kirsikkakeitto
Hedelmäkeitto on loistava jälkiruoka, sekä kevyt että virkistävä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l happamia kirsikoita
- 1 ½ l vettä
- 1-2 dl kidesokeria
- 1 kanelitanko
- ½ vaniljatanko
- 1 ½ rkl perunajauhoja
- mantelilastuja
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Poista kirsikoista kivet ja keitä ne pehmeiksi veden, kanelin ja halkaistun vaniljatangon kera.
2. Poimi vaniljatanko liemestä ja raaputa siemenet keittoon. Poimi kanelitanko kattilasta. Suurusta keitto perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut vesitilkkaan.
3. Laita keitto kylmään. Tarjoile kevyesti paahdettujen mantelilastujen ja jäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti