Mainos

Koko Suomi leipoo: Noonan ja Jaanan jouluinen riisisuklaa

Koko_Suomi_leipoo_S7_eps13_1297
MTV Oy/ Miira Ojanen

Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.

Ainekset

  • 100 g maitosuklaata
  • 100 g tummaa suklaata
  • 25 g Valio voita
  • ripaus suolaa
  • 3 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
  • 2 tl piparkakkumaustetta

Valmistusohje

OHJE: Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää joukkoon piparkakkumauste ja suola. Sekoita. Lisää puffattu riisi tai riisimurot ja kääntele sekaisin. Lusikoi riisisuklaata minimuffinivuokiin. Tarjoa suoraan jääkaapista. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja