Mainos

Koko Suomi leipoo: Noonan ja Jaanan jouluinen riisisuklaa

Koko_Suomi_leipoo_S7_eps13_1297
MTV Oy/ Miira Ojanen

Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.

Ainekset

  • 100 g maitosuklaata
  • 100 g tummaa suklaata
  • 25 g Valio voita
  • ripaus suolaa
  • 3 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
  • 2 tl piparkakkumaustetta

Valmistusohje

OHJE: Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää joukkoon piparkakkumauste ja suola. Sekoita. Lisää puffattu riisi tai riisimurot ja kääntele sekaisin. Lusikoi riisisuklaata minimuffinivuokiin. Tarjoa suoraan jääkaapista. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.