BROWNIE: Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja voitele se pehmeällä voilla. Anna voin sulaa pienessä kasarissa erittäin miedolla lämmöllä, niin ettei pääse kiehahtamaan. Ota levyltä ja sekoita joukkoon paloiteltu suklaa sekä vaniljauute. Jäähdytä. Sekoita kulhossa vehnäjauho, kaakaojauhe ja espressopikakahvijauhe. Yhdistä toisessa kulhossa sokerit ja kananmunat. Vaahdota vatkaimella suurella nopeudella noin 5 – 8 minuuttia, kunnes vaahto on paksua, vaaleaa ja kiiltävää. Kaada jäähtynyt voi-suklaaseos vaahdon joukkoon ja sekoita lastalla käännellen. Siivilöi joukkoon jauhoseos ja kääntele lastalla tasaiseksi (älä sekoita liikaa). Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin alatasolla noin 25 minuuttia (Brownie saa jäädä keskeltä pehmeäksi). Anna jäähtyä kokonaan vuoassa.
