DONITSITAIKINA: Sekoita voi ja sokeri, lisää kananmunat vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Lisää myössitruunamehu. Sekoita taikina tasaiseksi. Kauli taikina noin 1,5 cm:n paksuiseksi levyksi. Lisää vehnäjauhoja, jos taikina tahmea ja hankala kaulia. Ota stanssilla noin 9 cm kiekkoja. Tee reikä donitsien keskelle pienemmällä 2 cm stanssilla. Ota ainakin 8 kiekkoa (tai 10, eli muutama varalle). Kuumenna öljy kattilassa noin 175 asteeseen. Kypsennä kaksi donitsia kerrallaan. Kypsennä 2 minuuttia ja 1–2 minuuttia toiselta puolelta. Kypsennä myös donitsien ”reiät” öljyssä nopeasti. Nosta reikäkauhalla talouspaperille jäähdytysritilälle.
