Kirsikkahillo

hellapoliisi kirsikkahillo
Hellapoliisi

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu Hellapoliisin kirsikkahilloreseptiin.

Ainekset

  • 500 g kirsikoita
  • 1 ½ dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus kanelia
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.

Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.