Kirsikkahillo
![Copyright: Hellapoliisi. Photographer: Kati Jaakonen. hellapoliisi kirsikkahillo](https://im.mtvuutiset.fi/image/6549434/landscape16_9/1600/900/f1c42d34c91186ec3edcb94f824eb868/Fc/hellapoliisi-kirsikkahillo.jpg)
Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu Hellapoliisin kirsikkahilloreseptiin.
Ainekset
- 500 g kirsikoita
- 1 ½ dl hillosokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ripaus kanelia
- 1 dl vettä
Valmistusohje
Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.
Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.
Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka