Karpalo-valkosuklaafudge

27.2.2014. Kokeile Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tutun Sami Granrothin fudgereseptiä!

Ainekset

  • 450g kermaa
  • 450g sokeria
  • 90g tärkkelyssiirappia/hunajaa
  • 75g voita
  • 220g valkosuklaata
  • 150g karpalorouhetta

Valmistusohje

-Keitä kerma, sokeri, tärkkelyssiirappi/hunaja ja voi 116 asteiseksi korkeareunaisessa kattilassa

-Sekoita massaa huolella kokoajan jotta se ei pala pohjaan.

-Voit testata massan lämpötilaa tiputtamalla tipan seosta kylmään veteen. Kun veteen jää massasta pehmeä muovailtava pallo on seos valmista.

-Sekoita massaan karpalorouhe ja valkosuklaa.

-Sekoita massaa huolella 3-5 min ajan jotta massasta tulee on tasainen ja se jäähtyy hieman.

-Kaada massa vuokaan ja anna jäähtyä ennen leikkausta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
    MasterChef Suomi

    Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja