Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jutta Urpilaisen joulupuuro

Jutta Urpilaisen jouluun kuuluu perinteinen riisipuuro. Kuvituskuva.
Jutta Urpilaisen jouluun kuuluu perinteinen riisipuuro. Kuvituskuva.Shutterstock
Julkaistu 22.12.2023 10:24

MTV LIFESTYLE

Jutta Urpilaisen jouluherkku on riisipuuro. Urpilainen tekee sitä aina tällä Marttojen ohjeella.

  • Annosmäärä: 4 annosta
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 2,5 dl vettä
  • 1 l maitoa
  • 2 dl puuroriisiä
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa. 

  2. Lisää riisi veteen ja sekoita, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. 

  3. Lisää maito joukkoon ja sekoita, kunnes puuro alkaa kiehua. 

  4. Hauduta 40 minuutin ajan välillä sekoittaen. Palaa herkästi pohjaan. 

  5. Mausta lopuksi puuro suolalla mieleiseksi. 

– Joulupuuro tarjoillaan kanelisokerin, voisilmän tai kiisselin kera. Höysteet ovat tärkeitä, vinkkaa Jutta Urpilainen. 

 

Lisää aiheesta:

Makaronivelli – lohturuokaa menneiltä vuosikymmeniltäJan Anderssonin jouluinen salaattikastikePehmeä riisipuuroRusinasoppaTonttupuuroPerinteinen joulupuuro
JoulupuuroRiisipuuroJutta UrpilainenVaaleihin Tommolan kanssaJouluVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Joulupuuro
  • 22.12.202310:24
    Riisipuuro

    Jutta Urpilaisen joulupuuro

  • 18.12.202015:13
    Puuro

    Pekka Terävän joulupuuro ja marjaliemi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sokerinen joulupuuro

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tonttupuuro

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Ohrajoulupuuro