Tähtikondiittori, Ph7:n omistajan Toni Rantalan ohjein syntyy varsinainen juhlakakku, jossa muun muassa shamppanjaa ja mansikoita ja sisällä jopa pieni lahja.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- kakkupohja
- vaaleanpunaista marsipaania
- mansikkahilloa
- vaniljakreemiä
- mansikoita
- shamppanjaa
Peruskakkupohja Toni Rantalan opein
- 500 g (noin 25 kpl) kananmunan keltuaisia
- 350 g (noin 4 dl) sokeria
- 750 g (noin 19 kpl) kananmunan valkuaisia
- 430 g (noin 5 dl) sokeria
- 800 g (noin 12 dl) vehnäjauhoja
Valmistusohje
MTV3 Huomenta Suomen keittiössä puhutaan lähestyvien merkkipäivien kunniaksi kakuista ja erityisesti niiden koristeluista.
Peruskakkupohjan ohjeet - katso videolta!
1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään keltuais-sokerivaahto ja valkuais-sokerivaahto.
Loppuohjeet videolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.