Illallinen äidille: Veronica Verhon jälkiruoka: Living legends pannarit
Julkaistu
Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Pannukakku kermavaahdolla
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 tl vaniljasokeria tai vaniljauutetta
- 8 dl maitoa
- 2 kanamunaa
- 100 g voita
- 1 tl kardemummaa
Valmistusohje
Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa. Lisää munat, sulatettu voi sekä maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten. Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 200-225 asteessa puoli tuntia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!