Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Illallinen äidille: Emil Hallbergin pääruoka: Maailman paras carbonara

MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 22.06.2021 20:00
Toimittajan kuva

Rebeca Romero

rebeca.romero@mtv.fi

Ainekset

  • Pasta carbonara
  • 5 nippua tagliatelli pastaa
  • suola
  • rypsiöljy
  • aamiaspekonia
  • noin 1 tl mustapippuria
  • 2 dl kuohukermaa
  • parmesaanijuustoa
  • 3 kananmunan keltuaista

Valmistusohje

Leikkaa pekonit siivuiksi ja paista pannulla rapeiksi. Lisää joukkoon vasta rouhittu mustapippuri ja jatka paahtamista pannulla. Kaada joukkoon kuohukerma, maista ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Keitä pasta suola vedessä, jossa liraus rypsiöljyä. Kun pasta kypsä lisää ne kastikkeen joukkoon kananmunan keltuisten kanssa ja sekoita kastike. Tarkista lopussa maku.

Kasaa annos lautaselle ja raasta päälle parmesaanijuustoa ja vasta rouhittua mustapippuria.

Salkkareista tuttu näyttelijä ja intohimoinen tanssija Emil Hallberg valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen Helena-Ahti Hallbergille kolmen ruokalajin menun.

Lisää aiheesta:

Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna KuvajaIllallinen äidille: Annimari Korten alkuruoka: Back to SpainIllallinen äidille: Emil Hallbergin alkuruoka: Helenan parempi kanawokkiIllallinen äidille: Emil Hallbergin Amuse Bouche: Oman maan perunarisottoIllallinen äidille: Amuse Bouche Martina in SpainIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"
IllallinenEmil HallbergHelena Ahti-HallbergPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen
  • 11.08.202109:03
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson jälkiruoka: Porkkanakakku St. Louis Blues

  • 11.08.202108:54
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson alkuruoka: Nopeat ja lämpimät leivät

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän jälkiruoka: Hiekkalaatikon kuningas

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän pääruoka: Loch Näsin hirviö

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä