Mainos

Illallinen äidille: Emil Hallbergin pääruoka: Maailman paras carbonara

Salkkareista tuttu näyttelijä ja intohimoinen tanssija Emil Hallberg valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen Helena-Ahti Hallbergille kolmen ruokalajin menun.

Pasta carbonara

5 nippua tagliatelli pastaa

suola

rypsiöljy

aamiaspekonia

noin 1 tl mustapippuria

2 dl kuohukermaa

parmesaanijuustoa

3 kananmunan keltuaista

Valmistusohje

Leikkaa pekonit siivuiksi ja paista pannulla rapeiksi. Lisää joukkoon vasta rouhittu mustapippuri ja jatka paahtamista pannulla. Kaada joukkoon kuohukerma, maista ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Keitä pasta suola vedessä, jossa liraus rypsiöljyä. Kun pasta kypsä lisää ne kastikkeen joukkoon kananmunan keltuisten kanssa ja sekoita kastike. Tarkista lopussa maku.

Kasaa annos lautaselle ja raasta päälle parmesaanijuustoa ja vasta rouhittua mustapippuria.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja