Herkullinen puolukkakakku

Ellei sinulla ole tuoreita puolukoita, käytä pakastettuja.

Ainekset

  • Neljälle-kuudelle

Raaka-aineet

  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 125 g sulatettua margariinia
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • tuoreita puolukoita
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Vatkaa munat ja sokeri, lisää margariini sekä jauhot joihin olet sekoittanut leivinjauheen. Painele taikina vuokaan. Lisää puolukat ja ripottele päälle hieman sokeria. Paista uunissa noin 45 minuuttia.

3. Tarjoile kermavaahdon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!