Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin tyrni-mansikkavispipuuro

Julkaistu 28.08.2015 09:21

6 annosta

  • 1 l vettä
  • 1 ½ dl mannasuurimoita
  • 100 g tyrnimarjoja
  • 100 g mansikoita
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää mannasuurimot ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.

Lisää tyrnimarjat ja mansikat, sekä sokeri.

Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.

Lisää valmiin puuron joukkoon vaniljasokeri.

Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneen kulhossa.

Tarjoa puuro jäähtyneenä.

Säilytä jääkaapissa.

Vinkki! Valmista puuro mistä tahansa marjoista tai hedelmistä ja mausta halutessasi ripauksella kanelia tai kardemummaa.

Tyrnimarjat ja mansikat sopivat mainiosti yhteen. Mansikan makeus loiventaa tyrnien kirpakkuuden. Tästä makuparista valmistat herkullisen vispipuuron, jota sopii tarjoilla niin aamupalana kuin välipalanakin.

Lisää aiheesta:

Mansikkahillo – helppo ja perinteinen ohjeHellapoliisin karviais-vadelmavispipuuroHellapoliisin marja-kookossorbettiVadelma-herukkahilloRaparperi-mansikkahillokeHellapoliisin tallimestarin kiisseli
Päivän reseptiHellapoliisiVälipalatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Päivän resepti
  • 28.01.201607:30
    Hevonen

    Hevosenfileetä, porkkanaa ja Skånen perunoita

  • 19.01.201609:11
    Risotto

    Sieni-siemenrisotto à la Virpi Mikkonen

  • 08.02.201616:43
    Kasvispihvit

    Juurespannaripihvit paprikarenkaissa

  • 30.11.201508:40
    Joululaatikot

    Punajuurilaatikko

  • 09.02.201615:32
    Mokkapalat

    Pinkit mokkapalat täysjyväjauhoihin