Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Kirpakkaan syksyyn kuuluu ihanat omenaherkut! Keittiöstä kantautuva omenan ja kanelin tuoksu on huumaava. Valmista Hellapoliisin ohjeella valloittava omena-kaurapaistos. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

4 annosta

  • 6 isoa omenaa
  • 1/2 dl fariinisokeria
  • 1 tl kanelia
  • 100 g voita tai margariinia
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Paloittele omenat ja poista siemenkodat.
Laita omenalohkot uunivuokaan ja sekoita joukkoon fariinisokeria ja kanelia.
Sekoita voi, sokeri, kaurahiutaleet ja vaniljasokeri keskenään.
Ripottele seos omenaseoksen päälle ja kypsennä 200 -asteisessa uunissa, kunnes omenat ovat pehmoisia ja kuorrute pinnalla on kauniin värinen.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.