Hellapoliisin kahvihyytelö

2.1.2015. Kahvihyytelö on mainio jälkiruoka, jota voit tarjota sellaisenaan, marjojen kanssa tai vaikka kermavaahtonokareen kanssa.

4 annosta

  • vettä + 4 liivatelehteä
  • 3 dl vahvaa kahvia
  • 1 dl kermaa
  • ¾ dl sokeria
  • ½ dl rommia tai kahvilikööriä

Valmistusohje

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Laita vahva kahvijuoma, kerma, sokeri ja rommi tai kahvilikööri kattilaan ja kiehauta, kunnes sokeri sulaa.

Purista liivatelehdet kuumaan liemeen ja anna liueta joukkoon.

Jaa liemi jälkiruokakulhoihin ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja