Hedelmämarsipaani
Julkaistu
Marsipaani todella maistuu joululle ja sen valmistaminen onnistuu aloittelijaltakin. Erinomainen joululahja tai tuliaisherkku siis!
1 marsipaanitanko
- 300 g marsipaanimassaa
- 250 g hillottua appelsiininkuorta
- punaisia ja vihreitä cocktailkirsikoita sekä rusinoita
- 50 g taloussuklaata
Valmistusohje
1. Hienonna hedelmät ja sulata taloussuklaa vesihauteessa (pane syvä lautanen kuumalla vedellä täytetyn kattilan päälle). Älä anna veden kiehua, jotta suklaa ei muutu rakeiseksi.
2. Sekoita hienonnetut hedelmät ja mantelimassa ja muotoile tangoksi.
3. Voitele tanko sulatetulla suklaalla ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä tanko jääkaapissa. Paloittele terävällä veitsellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti