Mainos

Grillipekoni ja makea srirachakastike

pekoni

Grillipekoni on oivallinen lisä kesän grilliherkkujen seuraksi.

Grillipekoni

  • HK Viljaporsaan grillipekonia (450 g)

Makea srirachakastike

  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl Shriracha -kastiketta
  • ½ dl vettä
  • 1 ½ dl ruokosokeria

Valmistusohje

Grillaa HK:n grillipekoniviipaleita 3 minuuttia molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. 

Penslaa pekonit makealla Shriracha -kastikkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!