Mainos
Grillipekoni ja makea srirachakastike
Julkaistu
Grillipekoni on oivallinen lisä kesän grilliherkkujen seuraksi.
Grillipekoni
- HK Viljaporsaan grillipekonia (450 g)
Makea srirachakastike
- ½ dl valkoviinietikka
- ½ dl Shriracha -kastiketta
- ½ dl vettä
- 1 ½ dl ruokosokeria
Valmistusohje
Grillaa HK:n grillipekoniviipaleita 3 minuuttia molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia.
Penslaa pekonit makealla Shriracha -kastikkeella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan