Mainos

Grillipekoni ja makea srirachakastike

pekoni

Grillipekoni on oivallinen lisä kesän grilliherkkujen seuraksi.

Grillipekoni

  • HK Viljaporsaan grillipekonia (450 g)

Makea srirachakastike

  • ½ dl valkoviinietikka
  • ½ dl Shriracha -kastiketta
  • ½ dl vettä
  • 1 ½ dl ruokosokeria

Valmistusohje

Grillaa HK:n grillipekoniviipaleita 3 minuuttia molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 5 minuuttia. 

Penslaa pekonit makealla Shriracha -kastikkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.