Mainos
Grillattua romainesalaattia
Julkaistu
Myös salaattia voi grillata! Kokeile rohkeasti villiä reseptiä.
Ainekset
- 2 kpl Järvikylän mini Romaine -salaatteja
- 1rkl oliiviöljyä
- 1 kpl limemehu
- suolaa, sokeria, pippuria
Valmistusohje
Leikkaa Romaine -salaatit pituussuunnassa puoliksi. Voitele leikkuupinnat oliiviöljyllä ja aseta leikkauspinta alaspäin grilliin. Grillaa 2 minuuttia. Ota salaatit grillistä ja mausta suolalla, pippurilla ja limemehulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka