Crêpesit mansikoilla

Crêpesit ovat ranskalaisia ohukaisia, jotka ovat hieman pienempiä kuin tavalliset ohukaiset ja ne täytetään maukkailla täytteillä, sekä suolaisilla että makeilla. Tuoreilla marjoilla niistä tulee erittäin raikkaita.

Neljälle

  • 5 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 100 g voisulaa
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • noin 1 l mansikoita, viipaleina
  • 1-2 rkl Grand Marnieria tai puristettua appelsiinimehua
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Sekoita taikina, anna turvota 10 minuuttia.

2. Paista pieniä ohukaisia.

3. Viipaloi marjat, mausta liköörillä tai mehulla ja halutessasi tomusokerilla.

4. Täytä crêpesit, kääri rullalle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja