Crêpesit mansikoilla
Julkaistu
Crêpesit ovat ranskalaisia ohukaisia, jotka ovat hieman pienempiä kuin tavalliset ohukaiset ja ne täytetään maukkailla täytteillä, sekä suolaisilla että makeilla. Tuoreilla marjoilla niistä tulee erittäin raikkaita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 5 dl maitoa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 4 kananmunaa
- 100 g voisulaa
- 1 tl suolaa
Täyte
- noin 1 l mansikoita, viipaleina
- 1-2 rkl Grand Marnieria tai puristettua appelsiinimehua
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Sekoita taikina, anna turvota 10 minuuttia.
2. Paista pieniä ohukaisia.
3. Viipaloi marjat, mausta liköörillä tai mehulla ja halutessasi tomusokerilla.
4. Täytä crêpesit, kääri rullalle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta