Crêpesit mansikoilla

Crêpesit ovat ranskalaisia ohukaisia, jotka ovat hieman pienempiä kuin tavalliset ohukaiset ja ne täytetään maukkailla täytteillä, sekä suolaisilla että makeilla. Tuoreilla marjoilla niistä tulee erittäin raikkaita.

Neljälle

  • 5 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 100 g voisulaa
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • noin 1 l mansikoita, viipaleina
  • 1-2 rkl Grand Marnieria tai puristettua appelsiinimehua
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Sekoita taikina, anna turvota 10 minuuttia.

2. Paista pieniä ohukaisia.

3. Viipaloi marjat, mausta liköörillä tai mehulla ja halutessasi tomusokerilla.

4. Täytä crêpesit, kääri rullalle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat