Appelsiininmakuinen mansikkamousse
Julkaistu
Juhlava jälkiruoka. Mansikat ja appelsiini ovat herkullinen yhdistelmä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l mansikoita, viipaleina
- 2-3 dl kuohukermaa
- 2 rkl appelsiinilikööriä
- 1 appelsiinin raastettu kuori
Valmistusohje
1. Viipaloi mansikat, mutta säästä muutama koristeluun. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää likööri ja appelsiininkuori. Sekoita marjojen kanssa ja jaa annoslaseihin. Koristele muutamalla kauniilla marjalla. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka