Mainos
Mainos

Amerikkalaiset pannukakut ovat parhaimmillaan kun ne paistaa teflonpannussa ilman rasvaa. Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.

Kymmeneen pannukakkuun

  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl piimää
  • 2 tl juoksevaa margariinia
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Vatkaa muna. Sekoita joukkoon piimä, juokseva margariini, jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

2. Paista pannukakkuja noin kaksi minuuttia, käännä toisen puolen kuivuttua täysin. Tarjoile vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.