Amerikkalaiset pannukakut

Amerikkalaiset pannukakut ovat parhaimmillaan kun ne paistaa teflonpannussa ilman rasvaa. Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.

Kymmeneen pannukakkuun

  • 1 kananmuna
  • 2 ½ dl piimää
  • 2 tl juoksevaa margariinia
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Vatkaa muna. Sekoita joukkoon piimä, juokseva margariini, jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi.

2. Paista pannukakkuja noin kaksi minuuttia, käännä toisen puolen kuivuttua täysin. Tarjoile vaahterasiirapin tai mustikkahillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja