Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Yllättävä raaka-aine tekee lihasta uskomattoman mehukasta

Shutterstock
Julkaistu 24.09.2016 09:30

MTV LIFESTYLE

Murea, mehevä liha on monen suosikki, mutta sen paistaminen vaatii taitoa. Kokeile tätä niksiä, mikäli mehukas pihvi on suosikkisi. 

Ruokasoodaa pihviin? Yhtälö voi tuntua oudolta, mutta sen kokeileminen kannattaa, ainakin mikäli Cooking Illustrated -julkaisua on uskominen. 

Hiero ensin ruokasoodaa lihan pinnalle ja anna sen levätä jääkaapissa 3–5 tuntia. Huuhtele tämän jälkeen liha huolellisesti, jotta kaikki sooda on poissa ja valmista haluamallasi tavalla. 

Jos haluat lihapalaset mureammaksi, sekoita ruokasooda veteen ( 1 tl ruokasoodaa ja noin 1,2 dl vettä jokaista 350 grammaa kohden). Liuota lihoaa vähintään 15 minuuttia ja huuhtele tämän jälkeen kunnolla, jotta kaikki sooda huuhtoutuu pois.

Video: Jos ruokasoodaa ei ole, paista pihvi näiden ohjeiden mukaan.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lähde: Cooking Illustrated

Lisää aiheesta:

Emma paljastaa, miten minkä tahansa lihan saa helposti mehukkaaksi: "Olen huomannut, että jopa 15 minuuttia tuottaa tulosta"Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"Varma tapa saada mehukasta broileria: Tämä simppeli kikka ennen rintafileiden paistoa estää kuivumisenEthän heitä marinadia viemäriin? Tällä raaka-aineella kruunaat grilliateriasi hetkessä Huikea niksi: Näin teet broilerista helposti erityisen mehukasta5 keittiötaitoa, jotka jokaisen tulisi osata – hallitsetko sinä?
LihaNiksitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • 9.10.18:22
    Kasvisruoka

    Kasvismakkara canceloitiin: Kysyimme tekoälyltä ja kansalta, mitä nimeä siitä nyt pitäisi käyttää

  • 28.9.09:44
    Ruoka

    Jos lihapaketti on pullistunut, onko tuote pilalla? Atria ja HK vastaavat

  • 17.9.07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos

  • 5.9.17:31
    Mitä ihmettä?

    Vegaanin palopelastajan ensimmäinen työpäivä: 20 000 kiloa palavaa pihviä