Yleiseen ruoanlaitto-ongelmaan on sittenkin olemassa ratkaisu – Andrew'n kikka on yksinkertaisesti nerokas: "Kuinka vanha olit, kun opit tämän?"
TikTok-käyttäjä Andrew Gattin nerokkaalla niksillä vältät vastaisuudessa ylimääräiset roiskeet keittiössäsi.
Videolla: Joko testasit "kirjekuoritekniikkaa" kananmunan paistamiseen? Näin se toimii!
Kenellekään ei varmastikaan tule yllätyksenä, että ruokaa laittaessa tai leipoessa muodostuu yleensä keittiöön aikamoinen sotku. Nyt TikTok-käyttäjä Andrew Gatt on kuitenkin keksinyt nerokkaan yksinkertaisen tavan välttyä ylimääräisiltä roiskeilta. Uutiskanava Fox tituleeraa Andrew'n niksiä peräti tajunnanräjäyttäväksi.
– Kuinka vanha olit, kun opit tämän? Andrew kysyy hitiksi muodostuneella videollaan.
Jos video ei näy, katso se täältä.
Lyhyellä videolla nähdään, miten pienen pieni muutos ruoanlaitossa ehkäisee ylimääräiset roiskeet. Andrew kaataa munakasmassaa kulhosta paistinpannulle, mutta kääntääkin kulhoa lopussa niin, että normaalisti kulhon yli valuvat tipat jäävät nyt kulhon sisään. Näin ollen keittiötasolle ei muodostu pyyhittävää sotkua.
Tätä ei moni ole taatusti tullut ajatelleeksi! Andrewn videolla on jutun kirjoittamishetkellä jo yli 1,7 miljoonaa katselukertaa TikTokissa.
Lähde: Fox News
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan