Yleiseen ruoanlaitto-ongelmaan on sittenkin olemassa ratkaisu – Andrew'n kikka on yksinkertaisesti nerokas: "Kuinka vanha olit, kun opit tämän?"

1:08 Kananmunan paistaminen "kirjekuoritekniikalla" – näin munakikka toimii!

TikTok-käyttäjä Andrew Gattin nerokkaalla niksillä vältät vastaisuudessa ylimääräiset roiskeet keittiössäsi.

Videolla: Joko testasit "kirjekuoritekniikkaa" kananmunan paistamiseen? Näin se toimii!

Kenellekään ei varmastikaan tule yllätyksenä, että ruokaa laittaessa tai leipoessa muodostuu yleensä keittiöön aikamoinen sotku. Nyt TikTok-käyttäjä Andrew Gatt on kuitenkin keksinyt nerokkaan yksinkertaisen tavan välttyä ylimääräisiltä roiskeilta. Uutiskanava Fox tituleeraa Andrew'n niksiä peräti tajunnanräjäyttäväksi. 

– Kuinka vanha olit, kun opit tämän? Andrew kysyy hitiksi muodostuneella videollaan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lyhyellä videolla nähdään, miten pienen pieni muutos ruoanlaitossa ehkäisee ylimääräiset roiskeet. Andrew kaataa munakasmassaa kulhosta paistinpannulle, mutta kääntääkin kulhoa lopussa niin, että normaalisti kulhon yli valuvat tipat jäävät nyt kulhon sisään. Näin ollen keittiötasolle ei muodostu pyyhittävää sotkua.

Tätä ei moni ole taatusti tullut ajatelleeksi! Andrewn videolla on jutun kirjoittamishetkellä jo yli 1,7 miljoonaa katselukertaa TikTokissa.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja