Yksinkertainen kikka voi parantaa makua huomattavasti – muista tämä, kun tarjoilet valkoviiniä!
Täydellisen valkoviinin salaisuus saattaa olla yksinkertaisempi kuin luulit.
Millainen on täydellinen samppanjalasi? Katso videolta asiantuntijan vastaus.
Moni meistä on tottunut jäähdyttämään valkoviinipullon jääkaapissa ennen tarjoilua. Tässä tavassa ei ole mitään väärää, mutta sen lisäksi että jäähdytät pullon, sinun kannattaisi jäähdyttää myös viinilasisi.
Vinkki toimii hyvin etenkin kuumana kesäpäivänä
Real Simple -sivustolle kirjoittaneen Ananda Eidelsteinin mukaan tämä yksinkertainen temppu sekä parantaa viinin makua että auttaa viiniä pysymään ihanan viileänä pidempään. Juomaelämyksesi pysyy siis korkealla aina ensisiemauksesta viimeiseen pisaraan saakka.
Valkoviinin oikea tarjoilulämpötila on noin 10–12 astetta.
Lasin saa kylmäksi samaan tapaan kuin monissa drinkkiohjeissakin. Laita kourallinen jääpaloja viinilasiin ja pyörittele, kunnes lasin pinta on huuruuntunut. Kaada jääpalat pois ja kaada viiniä jäähdytettyyn lasiin.
Tämä temppu toimii erinomaisesti myös roseeviineille.
Lähde: RealSimple
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa