Voiko tämä toimia? Lääkäri suosittelee uskomatonta jäädieettiä painonpudotukseen

Jääpalat
Colourbox

New Jerseystä kotoisin oleva lääkäri väittää, että jää voi olla uusi superkeino painonpudotuksen parissa kamppaileville.

Gastroenterologiaan erikoistunut lääkäri Brian Weiner sanoo, että niin kutsuttu jäädieetti voi auttaa polttamaan kaloreita ilman hikoilua.

Weinerin mukaan jään syöminen kasvattaa aineenvaihduntaa, koska jään sulattaminen vaatii elimistöltäsi paljon energiaa. Jäädieetin noudattajien tulisi syödä muuten normaalin, terveellisen ruokavalion mukaisesti. 

Lääkäri ei suosittelekaan pelkän jään syömistä. Weiner suosittelee syömään litran verran jäätä päivässä normaalin ruoan lisäksi. Määrän pitäisi kuluttaa noin 160 kaloria, joka vastaa kulutukseltaan noin puolentoista kilometrin juoksulenkkiä. Hikoilemisen sijasta olosi saattaa tämän kalorinkulutuksen muodon kokeilemisen jälkeen olla erityisen kylmä. 

Jäätä ei myöskään pitäisi narskutella suussa, sillä se voi olla haitaksi hampaille. Epäselväksi jää, miten jää sitten pitäisi syödä. Imeskelemällä jääpaloja yksi kerrallaan, vai miten? 

Jos jää ei maistu erityisen hyvältä, niin lääkäri suosittelee maustamaan jään jollain kalorittomalla mausteella, ja nauttimaan mehujään tapaan. Tämä vaihtoehto kyllä toimii kesällä!  

Lähde: AOL.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja