Valmistaja tarjoaa nyt Bounty-suklaan vihaajille ennennäkemättömän mahdollisuuden

Bounty-suklaan vihaaminen puhuttaa jälleen. 

Videolla: Yksinäinen Bounty löytää rinnalleen vihatun ruusukaalin suklaavalmistajan sydäntäsärkevällä mainosvideolla

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla on aiempina vuosina uutisoitu Celebrations-joulukalenterista, joka on tuottanut monelle suklaafanille pettymyksen. Kyseinen kalenteri sisältää minikokoisia suklaakonvehteja, muun muassa Marsia, Snickersiä, Twixiä,  Dovea – ja kookokselta maistuvaa Bountya. Viimeksi mainittu on pettymys monelle kalenterin avaajalle, vaikka sen ilmestyminen luukuista ei pitäisikään tulla yllätyksenä. Liika on kuitenkin liikaa.

– Minulla on Celebrations-adventtikalenteri, ja jos avaan sen huomenna ja sieltä tulee Bounty, niin se on vain vuosi 2020 kiteytettynä, ennakoi eräs nainen jo marraskuun viimeisenä päivänä viime vuonna.

Suklaarasian Bountyt voi nyt palauttaa valmistajalle – tilalle saa "parempaa suklaata"

Tänä vuonna pettymys saattaa olla monelle kuitenkin tätäkin suurempi, sillä valmistaja Mars Incorporated ilmoitti, ettei Celebrations-joulukalenteria tule lainkaan myyntiin. Asiasta kertovat muun muassa brittilehdet Metro ja Sun. Sen sijaan kaupoissa myydään normaaliin tapaan Celebrations-suklaarasiaa, joka sisältää niin ikään sekoituksen muun muassa Marsia, Snickersiä, Twixiä, Maltesers Teasers -suklaita ja Bountya.

Nyt suklaatuotteita valmistava Mars on kuitenkin päätynyt rasian suhteen ennennäkemättömään ratkaisuun. Yritys nimittäin antaa ihmisille mahdollisuuden palauttaa rasian Bounty-suklaat ja vaihtaa ne Maltesers Teasers -suklaaseen. Kampanja käynnistyy Lontoossa, Glasgowssa ja Manchesterissa tammikuussa.

Mars myöntää myös, että suurin osa ihmisistä vihaa Bounty-suklaata, ainakin Briteissä. Kuluttajatutkimuksen mukaan yli puolet (52 prosenttia) Celebrations-suklaarasian syöjistä pitää Bountya sekoituksen huonoimpana vaihtoehtona. Jopa 32 prosenttia myöntää heittävänsä Bountyt kokonaan pois.

Mars on myös julkaissut teemaan sopien sydäntäriipaisevan videon, joka kertoo ”kahden ulkopuoliseksi joutuneen rakkaustarinan”. Mainosvideolla Bounty-patukka löytää rinnalleen ruusukaalin, joita myös Briteissä antaumuksella vihataan. Katso video jutun pääkuvan paikalta.

Lähteet: The Sun, Metro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja