Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uusi pikaruokakonsepti vihdoin Suomeen – maailmalla jonotetaan tämän herkun vuoksi

Maailmalla sushin ja burriton yhdistävä sushiburrito on noussut suosituksi tuotteeksi.
Maailmalla sushin ja burriton yhdistävä sushiburrito on noussut suosituksi tuotteeksi.
Julkaistu 19.01.2016 10:25

MTV LIFESTYLE

Helsinkiin avataan uudenlainen pikaruokakonsepti, jossa yhdistyvät sushi ja burritot.

Pian Helsingistäkin saa jo muualta maailmasta tuttuja sushiburritoja, kun Fredrikinkadulle avataan uusi ravintola, Soma. Idea uudenlaisen pikaruokakonseptin tuomisesta Suomeen syntyi aikoinaan Italiassa.

– Istuimme italialaisessa ravintolassa lounaalla, kun huomasimme pitkän jonon ihmisiä kiemurtelevan pitkin katua. Pakko oli lähteä katsomaan mitä tuolla oikein tapahtuu, ravintolan "isärullaaja" Sami Ateek kertoo ensikosketuksestaan sushiburritoihin.

TIESITKÖ? Sushiburrito on meksikolaisen burriton ja japanilaisen sushin fuusio. Se on kädestä syötävä, noin 550 grammaa painava rulla. Sushiburritoissa sulautuvat yhteen Aasian ja Etelä-Amerikan ruokakulttuurit.

Top Chef -finalisti kehitti suomalaiset sushiburritot

Suomessa pian myytävien sushiburritojen reseptin on kehittänyt Top Chef -finalisti Samu Koskinen. Tavoitteena hänellä on ollut yhdistää monia tekstuureja ja makuja.

– Yksi omista suosikeistani on Bandit Alaska; siihen tulee pintapaahdettua lohta, wasabimajoneesia, inkivääriguacamolea, tuorehernesalsaa, paahdettua sipulia, Romaine-salaattia, pikkeliretikkaa, ituja sekä sakevinegrettiä, Koskinen listaa.

Ravintola Soma avataan Helsinkiin, Fredrikinkadulle maaliskuussa 2016.

Lähde: Ravintola Soma

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Sushia huoneenlämpöisenä vai jääkaappikylmänä? Ravintoloitsija avaa suosikkiruoan salat – "Käsin maistuu kaikki paremmalta"Helsingissä saa pian huippuravintoloiden annoksia pikkurahallaOletko jo maistanut? Sushia näppärämpi japanilainen välipala rantautui SuomeenJapanilainen huippukokki tuli Suomeen ja halusi ehdottomasti testata poikkeuksellista sushia: "En ole koskaan ennen päässyt kokeilemaan"Internetissä ihmetellään tätä hybridiherkkua – uskaltaisitko maistaa?Huomio, sushin ystävät! Tämä herkku vie kielen mennessään
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 17:22
    Ruoka

    Käsittämätön ilmiö: Kauppojen joulukalentereita ja -pipareita hävikkiin jo syyskuussa

  • 14:04
    Ruoka

    Älä missään nimessä heitä pois ylijäänyttä riisiä! Yksi temppu tekee siitä todellisen herkun

  • 08:22
    Ruoka

    Paistopisteiltä löytyy "ylivoimainen välipala" – leipomojohtaja nimeää käänteentekevän hetken suosiossa

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Maaritilla välähti: Teki mahtavan "karjalanpiirakan"

  • Eilen15:58
    Ruoka

    Huuhteletko riisisi? Näiden esimerkkien jälkeen teet sen varmasti