Uusi merkitys pikaruoalle – ravintola tuo annokset pöytiin vuoristorataa pitkin!
Brittiravintola on keksinyt uuden tavan tarjoilla ruoka-annokset pöytiin.
Tänä päivänä pikaruoasta puhutaan paljon, mutta Iso-Britanniassa sijaitseva ravintola on vienyt termin äärimmäisyyksiin.
Ravintolan asiakkaat voivat seurata ruoan saapumista pöytiin 400 metriä pitkää vuoristorataa pitkin. Annokset laitetaan keittiössä radan yläpäähän, mistä ne laskeutuvat suoraan pöytiin.
Katso videolta, kuinka erikoinen tarjoiluratkaisu toimii käytännössä!
Lähde: MvPhotos/Caters News
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria