Uusi merkitys pikaruoalle – ravintola tuo annokset pöytiin vuoristorataa pitkin!

caters ravintola vuoristorata

Brittiravintola on keksinyt uuden tavan tarjoilla ruoka-annokset pöytiin.

Tänä päivänä pikaruoasta puhutaan paljon, mutta Iso-Britanniassa sijaitseva ravintola on vienyt termin äärimmäisyyksiin.

Ravintolan asiakkaat voivat seurata ruoan saapumista pöytiin 400 metriä pitkää vuoristorataa pitkin. Annokset laitetaan keittiössä radan yläpäähän, mistä ne laskeutuvat suoraan pöytiin.

Katso videolta, kuinka erikoinen tarjoiluratkaisu toimii käytännössä!

Lähde: MvPhotos/Caters News

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!