Uskomaton niksi: Granaattiomenan siemenet irti hetkessä!

granaattiomena
Shutterstock

Runsaista terveyshyödyistään tunnettu granaattiomena on mahdollista kuoria kätevästi hyvin helpolla kikalla. Lue!

Granaattiomenaa on jo pitkään kutsuttu superruoaksi. Hedelmä sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja sekä rautaa ja antioksidantteja. Lisäksi sen on tutkimuksissa todettu muun muassa pitävän verisuonet terveinä ja hidastavan ikääntymistä.

Hedelmän kuoriminen saattaa kuitenkin tuntua joskus liian raskaalta työvaiheelta. Älä missaa terveysvaikutuksia, vaan opettele tämä helppo niksi ja kuori granaattiomena sekunneissa!

Tee näin: Ota avuksesi terävä veitsi, paina se varoen hedelmän kuoren läpi ja koko hedelmän ympäri – painamatta sitä kuitenkaan itse hedelmän läpi. Kun olet tehnyt koko hedelmän ympäri kulkevan viillon, ujuta sormet kuorenpuolikkaiden väliin ja revi puolet toisistaan hellästi irti. Tämän jälkeen "löysytä" kuorta siemenistä irti. Ota kulho, käännä granaattiomenan puolikas siemenet alaspäin ja taputtele sitä puukauhalla. Siemenet putoavat kulhoon.

LUE MYÖS:  

Katso vinkki videolta!


Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Mitt kök

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja