Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uskomaton kikka: Sulata liha vain viidessä minuutissa!

Shutterstock
Julkaistu 11.07.2014 09:21

MTV LIFESTYLE

Pakastetun lihan sulattamiseen on olemassa nopea niksi, joka vie vain muutamia minuutteja.

Lihan voi sulattaa uskomattoman nopeasti kahden kattilan avulla. Tähän kikkaan et tarvitse mikroaaltouunia tai kuumaa vettä. Tarvitset vain kaksi metallikulhoa tai -kattilaa sekä vettä hanasta.

Käännä ensimmäinen kattila nurinpäin ja aseta liha kattilan pohjan päälle. Täytä seuraavaksi toinen kattila vedellä, ja aseta se lihan päälle niin, että liha jää kattiloiden väliin. Odota 5–10 minuuttia lihan paksuudesta riippuen, ja katso: liha on sulanut!

Katso ohjeet myös videolta:

Lähde: womenshealthmag.com 

Lisää aiheesta:

Teetkö näin? Tämä on takuuvarma tapa jauhelihan paistamiseen – ruskistuu täydellisesti, eikä tule vetistä mössöä
Joko olet hoksannut tämän nerokkaan niksin? Näin saat puhdistettua pohjaan palaneen kattilan uudenveroiseksi!
Tässä on takuuvarma tapa jauhelihan paistamiseen – ruskistuu täydellisesti, eikä tule vetistä mössöä
Tiesitkö? Näin saat spagetit keitettyä jopa puolet nopeammin
Yllättävä raaka-aine tekee lihasta uskomattoman mehukasta
Pehmennä voi ilman mikroa tai hellaa! Näin se onnistuu helposti
LihaRuokaniksitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • 22.10.08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 9.10.18:22
    Kasvisruoka

    Kasvismakkara canceloitiin: Kysyimme tekoälyltä ja kansalta, mitä nimeä siitä nyt pitäisi käyttää

  • 28.9.09:44
    Ruoka

    Jos lihapaketti on pullistunut, onko tuote pilalla? Atria ja HK vastaavat

  • 17.9.07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos