Uskomaton kikka: Sulata liha vain viidessä minuutissa!
Pakastetun lihan sulattamiseen on olemassa nopea niksi, joka vie vain muutamia minuutteja.
Lihan voi sulattaa uskomattoman nopeasti kahden kattilan avulla. Tähän kikkaan et tarvitse mikroaaltouunia tai kuumaa vettä. Tarvitset vain kaksi metallikulhoa tai -kattilaa sekä vettä hanasta.
Käännä ensimmäinen kattila nurinpäin ja aseta liha kattilan pohjan päälle. Täytä seuraavaksi toinen kattila vedellä, ja aseta se lihan päälle niin, että liha jää kattiloiden väliin. Odota 5–10 minuuttia lihan paksuudesta riippuen, ja katso: liha on sulanut!
Katso ohjeet myös videolta:
Lähde: womenshealthmag.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa