Uskomaton kikka: Sulata liha vain viidessä minuutissa!

pihvi
Shutterstock

Pakastetun lihan sulattamiseen on olemassa nopea niksi, joka vie vain muutamia minuutteja.

Lihan voi sulattaa uskomattoman nopeasti kahden kattilan avulla. Tähän kikkaan et tarvitse mikroaaltouunia tai kuumaa vettä. Tarvitset vain kaksi metallikulhoa tai -kattilaa sekä vettä hanasta.

Käännä ensimmäinen kattila nurinpäin ja aseta liha kattilan pohjan päälle. Täytä seuraavaksi toinen kattila vedellä, ja aseta se lihan päälle niin, että liha jää kattiloiden väliin. Odota 5–10 minuuttia lihan paksuudesta riippuen, ja katso: liha on sulanut!

Katso ohjeet myös videolta:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.