Usko tai älä: Olet jo viisi vuotta käyttänyt ketsuppikuppeja oikein – ja jos et ole, niin katso vinkit tästä
Muistatko vielä legendaarisen ketsuppikuppiuutisen, joka mullisti syömisen pikaruokaravintoloissa?
MTV:n Makuja.fi uutisoi tasan viisi vuotta sitten ensimmäisenä Suomessa ketsuppikuppien oikeaoppisesta käyttötavasta.
Tuolloin amerikkalainen Foodbeast-ruokamedian toimittaja Elie Ayrouth paljasti pienten paperisten kuppien maagisen käyttöohjeen: ketsuppikupit on oikeasti rakennettu niin, että ne voi avata isommaksi kupiksi.
Alkuperäinen juttu: Usko tai älä: Olet käyttänyt koko elämäsi ketsuppikuppeja väärin
Ketsuppikuppiuutisesta tuli niin suosittu, että se oli muutaman vuoden ajan koko MTV:n kaikkien aikojen luetuin juttu.
Turun yliopiston mediatutkija Veijo Hietala analysoi uutisesta aiheutunutta ilmiötä vuonna 2013:
– Ihmisille, jotka käyvät jatkuvasti jossakin McDonaldsissa syömässä hampurilaisia, niin sehän on ihan tärkeä tieto. Siinä siis on ihan oikea tunnistettava asia, jonka jokainen maailman kaupunkilainen kohtaa omassa elämässään. Sinänsä tämä on ihan oikea asia, eikä vain kummajaisjuttu, mitkä ovat yleensä näitä netin ilmiöitä, Hietala pohti MTV Uutisille
Jos et jostain syystä vielä tiedä, miten ketsuppikuppeja käytetään oikeaoppisesti, katso vinkit yllä olevalta videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan