Urheilijan jakama kuva täydellisestä" keittiöstä hämmentää: "Lihoin viisi kiloa pelkästään kuvaa katsomalla"

10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset? 0:37 10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset?

Someyleisö ei ole erään urheilijan kanssa lainkaan samaa mieltä siitä, miltä hyvä ruokavalio oikein näyttää.  

Mitkä ruoat aiheuttavat eniten riippuvuutta? Katso vastaus videolta. 

Urheilija Dylan Harrisin jakama kuva täpötäydestä keittiöstä on lähtenyt leviämään netissä kulovalkean tavoin. Toisin kuin voisi luulla, suosio ei kuitenkaan johdu terveellisyydestä – päinvastoin!  Kuvassa urheilijan keittiö pullistelee nimittäin erilaisia energiajuomia, aamiaismuroja ja prosessoituja tuotteita. 

– Jos keittiösi ei näytä tältä, teet sen väärin, Harrisin julkaiseman kuvan yhteydessä kerrotaan.

Someyleisö kritisoi sokerisia ja rasvaisia tuotteita

Hämmentynyt someyleisö on ihmetellyt etenkin sitä, mihin kaikki terveelliset hedelmät ja vihannekset oikein on piilotettu. Lisäksi osa ihmisistä on vitsaillut pelkän kuvan katsomisen aiheuttavan terveysongelmia.

– Ihoni alkaa kukkia pelkästään, kun katson tätä, eräässä twiitissä todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos keittiöni ei näytä, en ole diabeetikko eikä minun tarvitse huolehtia sydänkohtauksesta, eräässä toisessa twiitissä todetaan.

– Lihoin viisi kiloa pelkästään tätä katsomalla, yhdessä kommentissa kerrotaan. 

Vaikka suurin osa ihmisistä on hämmentynyt kuvan sisällöstä, muutama ihminen on ryhtynyt vitsailemaan, voisiko Harris adoptoida heidät. 

Lähde: Dailymail 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!