Unohda sokeri! Makea välipala valmistuu helposti
Valmista viikonlopun herkuksi makoisa tuorepuuro.
Tuorepuuro on hyvä aamu- tai välipala. Marttojen tuorepuuroreseptin voit valmistaa hetkeä ennen syömistä – sitä ei tarvitse turvottaa yön yli niin kuin yleensä tuorepuuroja.
Tuorepuuro
4 annosta
2 banaania
5 dl maustamatonta jogurttia
2 dl kaurahiutaleita
1 prk ananasmurskaa nesteineen
2 rkl kuivattuja hedelmiä pieninä paloina, esim. rusinoita, papaijaa tai aprikoosia
1 rkl auringonkukan siemeniä
Tee näin: Kuori ja pilko banaanit. Sekoita jogurtin joukkoon hiutaleet, ananasmurska sekä pilkottu banaani, kuivatut hedelmät ja siemenet. Anna seoksen turvota hetki ennen syömistä.
Resepti: Marttaliitto ry
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti