Tuore kuva naurattaa: Onko tämä kaikkien aikojen surkein salaattiannos?

caesar salaatti
Caesar-salaatissa on perinteisesti leipäkrutonkeja, salaatinlehtiä, kastiketta ja juustoa. Shutterstock

Yhdysvaltalainen nainen ei voinut lopettaa nauramista saadessaan eteensä ravintolan erikoisen näkemyksen perinteisestä caesar-salaatista.

Yhdysvaltalainen kirjailija Celeste Ng ei ollut uskoa silmiään, kun hänen tilaamaansa caesar-salaatti tuotiin pöytään. Tyypillisestihän caesar-salaatissa on ainakin salaattia, anjovis-kastiketta sekä rapeita leipäkrutonkeja. New Orleansissa sijaitsevan hotellin näkemys salaatista oli hieman erinäköinen. Lautasella oli kokonainen salaatin pää, jonka ympärillä oli leivästä tehty rengas. Kastike oli vieressä erillisessä kipossa.

Hän latasi kuvan salaatista Twitteriin ja heti seuraavana päivänä se oli saanut yli 2000 tykkäystä ja 1200 uudelleentwiittausta. Naisen fanit myös naureskelivat tapahtuneelle ja neuvoivat tarkastamaan, ettei kyseessä ole jokin hölmö pila.

Ravintola oli kaiken lisäksi kuvaillut annostaan ruokalistassa ”perinteiseksi caesar-salaatiksi.” Monet myös suuttuivat salaatin kuvasta ja ihmettelivät, onko tällainen uusi pelkistetty tyyli jopa korvaamassa perinteiset annokset.

Lähde: Dailymail

 ***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.