Törkeät asiakkaat saivat kahvilanpitäjän hermostumaan – muutti hintoja nerokkaalla tavalla

Amerikkalaisen The CUPS Coffee&Tea -kahvilan omistaja kyllästyi tylysti käyttäytyviin asiakkaisiin ja päätti kostaa heille omalla tavallaan. Hän laittoi ulos kyltin, jonka mukaan asiakas joutuu maksamaan sitä enemmän, mitä epäkohteliaammin hän henkilökunnalle puhuu.

Yhdysvaltalainen Austin Simms huomasi, että hänen asiakkaansa tarvitsisivat hieman opetusta käytöstavoissa. Hän laittoi kahvilansa oven eteen kyltin, jossa näkyy eri hintoja kahville.

– ”Pieni kahvi.”

5 dollaria

”Pieni kahvi, kiitos.”

3 dollaria

”Hei, saisinko yhden pienen kahvin, kiitos”

1,75 dollaria

Kylttiin on listattu, minkä hintainen kahvi on eri tyyleillä tilattuna. Mitä ystävällisemmin kahvin tilaa, sitä halvemmalla sen saa. Tämä on hyvä muistutus siitä, että myös työntekijä on ihminen ja hänelle pitäisi puhua ystävällisesti.

Simmsin kyltti sai nopeasti suurta huomiota. Hän keksi idean eräänä päivänä ja jo seuraavana päivänä kyltistä löytyi kuva päivän sanomalehdestä. Seuraavaksi kuva levisi netissä – ja nyt Simmsin kyltistä kuvattu video on kerännyt YouTubessa jo kymmeniä tuhansia katselukertoja.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.