Tarjoilijan uskomattoman hieno ele kerää ylistystä: "Aloin vain toimia"

KuvanlähdeFacebook (6)
Kuvan lähde Facebook

Joe Thomasista tuli sosiaalisen median kuuluisuus, kun hän uhrasi omaa työaikaansa auttaakseen asiakastaan syömään.

Amerikkalainen, 43-vuotias Joe Thomas työskentelee IHOP-pikaruokalassa. Mies on ollut samassa työssä jo 11 vuotta, muttei ole noussut julkimoksi suinkaan tämän takia.

Thomasin uskomaton asenne on sulattanut sydämiä kaikkialla: miehestä tuli sosiaalisen median kuuluisuus, kun hän uhrasi omaa aikaansa auttaakseen asiakastaan syömään.

Thomas tuntee vakiasiakkaansa nimeltä, ja kiinnitti eräänä päivänä huomiota pariin, joka käy ravintolassa kerran viikossa. Pariskunnan mies syöttää aina vaimonsa ensin, jolloin hänen oma ruokansa jäähtyy. Eräänä päivänä ruokia pöytään viedessään Thomas päätti tehdä jotain asialle. Hän istui naisen viereen ja ryhtyi syöttämään naiselle tämän munakasannosta.

– En oikeastaan edes tarjoutunut. Aloin vain toimia. Käskin herrasmiestä ”istumaan, syömään ruokansa, minä hoidan rouvan”, Thomas muistelee.

Pari hyväksyi Thomasin tarjouksen ilolla. Pian siitä tuli tapa.

– Tykkään kohdella ihmisiä, kuten itse haluan tulla kohdelluksi. Jos pääsen tuohon ikään, ja minulle tapahtuisi jotakin, haluaisin jonkun auttavan, Thomas kuvasi CBS Newsille.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Thomasin kiltteydestä tuli hitti, kun toinen asiakas, Keshia Dotson, otti kuvan pariskuntaa avittavasta Thomasista ja jakoi sen kiitosten kera IHOPin Facebook-sivulle. Asiakkaat saapuivat heti kiittelemään Thomasia, joka oli palvellut myös heitä hyvin. Muut työntekijät kommentoivat, ettei kyseessä ole edes ”iso juttu”, sillä Thomas toimii aina yhtä kunnioittavasti.

– Minulla on pehmeä sydän. Kaikki tekemäni tulee oikeasti luonnostaan, ja lisäksi se, miten vanhempani minut kasvattivat. En ajattele asiaa. Vain teen, Thomas kommentoi.

Hän toivoo, että muut seuraavat hänen esimerkkiään ja auttavat muita tarvittaessa.

Lähde: Cbsnews.com​​​​​​​

***

1:40

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja